4 maand zwanger

Tijd om na te denken over je geboorteconcept.

Je hebt verschillende mogelijkheden. Je kan naar een doopsuikerwinkel gaan, een drukkerij, online geboortekaartje zoeken, of bij een fotograaf.

Bij mij kan je terecht als je voor al die opties wilt kiezen.

Ik ben een doopsuikerwinkel op afspraak. je kan je geboortekaartje bij mij bestellen en ik liever het volledig afgewerkt en gedrukt. Je kan ook enveloppen bestellen. Ik ben een fotograaf, maar ik ontwerp ook uitnodigingen en kaartjes. ik kan dus voor jou volledig op maat een heel concept ontwerpen.

 

Via mijn website: http://www.geboortekaartjesendoopsuiker.be

Kan je al enkele voorgemaakte ontwerpen bekijken.

 

De stickers en doopsuikerdoosjes ben ik momenteel nog aan het ontwerpen. Heb je een voorsmaakje voor een bepaald ontwerp. Dan behandel ik dat ontwerp met voorrang.

 

Vindt je niet wat je zoekt. Maar heb je zelf een idee gelieve mij dit dan te laten weten. een geboortekaartje zelf maken met jouw ontwerp is dus zeker mogelijk. jij tekend het en ik werk het verder af tot een echt geboortekaartje. Ontwerpen op maat kosten 25 euro per u werk. meestal duurt een ontwerp op maat een 6tal uur. Dus kost het ontwerp een 150 euro. en dan moet je enkel nog de drukkosten betalen.

 


Geboortekaartjes met foto's zijn zeker en vast mogelijk. een totaalconcept met geboortekaartje op maat met 3 correctierondes, een zwangerschapsshoot en een newbornshoot kosten samen 469 euro.

Reactie schrijven

Commentaren: 0