6 maand zwanger, tweede trimester zwangerschap

Een mooi buikje krijgen!

Hunker je naar bepaalde voedingsmiddelen zoals zoetigheid of snoep of vindt je dat andere voedingsmiddelen die je normaal lekker vond voordat je zwanger was slecht smaken of ruiken. Probeer dan vervangingsmiddelen met de juiste voedingsstoffen en vitaminen te vinden

  • Baby is 28 tot 25 centimeter lang.
  • Gewicht is ongeveer 800 tot 900 gram.
  • Oogleden en ogen gaan soms pen voor een korte periode van tijd.
  • De huid is bedekt met beschermende coating heet vernix.
  • Baby is in staat om hikken

Een mooi aandenken aan je zwangerschap.

Al vanaf 69,95 euro kan je hier terecht voor het vastleggen van deze belangrijke periode in je leven. Vele vrouwen hebben achteraf spijt, dat ze van deze hele speciale periode geen mooie foto hebben. Laat dit jou niet overkomen! Dit wonder van de natuur verdient het om herinnerd te worden.

 


Heb je een vraag of wil je een afspraak boeken? Vul dan hieronder je aanvraag in!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0